ginekolog

Ginekolog; zdravnik, ki bi ga potrebuje vsaka ženska

Ginekolog je ključen zdravnik je odgovoren za skrb in zdravljenje celotnega reprodukcijskega sistema. Čim opazite, da so se vam pojavile ginekološke težave, morate obiskati tega nepogrešljivega specialista. Nezdravljene težave lahko namreč privedejo do zapletov večjih razsežnosti, pri ženskah v plodni dobi pa v nekaterih primerih tudi do neplodnosti. Ker se tudi na kliniki Omnia zavedajo velikega pomena ginekologije, lahko pri njih opravite vse preventivne in kurativne ginekološke preglede. Pri njih so dobrodošle ženske vseh starosti, ki potrebujejo enosteven redni pregled in nosečnice. Izvajajo tudi vse ultrazvočne preglede in s svojim skrbnim delom zagotavljajo ustrezno zdravstveno varstvo žensk na primarnem nivoju.

ginekolog

Kakšen je dober ginekolog 

Vsaka posameznica se mora ob obisku ginekologa dobro in sproščeno počutiti, saj na tak način specialistu veliko lažje zaupa vse morebitne težave. Tako bo ginekolog veliko lažje postavil pravilno diagnozo, pacientka pa odpravila svoje težave. Na kliniki Omnia zato stavijo na profesionalno in celostno ginekološko obravnavo. Že ob vstopu na kliniko vas pozdravi prijeten in svetel prostor, ki vas pred pregledom pomiri.

Vrhunsko izkušnjo zagotavlja kakovostna in najsodobnejša medicinska oprema in osebje na kliniki – prijazen in topel odnos v pacientkah vzbuja zaupanje in miselnost, da so se odločile za pravega ginekologa. Ginekolog si mora za pacientko vzeti čas, ji pozorno prisluhniti in s pomočjo svojega bogatega medicinskega znanja diagnosticirati problem in ga s predpisom terapije tudi uspešno odpraviti. Večina težav se odkrije ravno na preventivnih ginekoloških pregledih, kot je na primer odvzem PAP brisa za odkrivanje sprememb na materničnem vratu. Zato drage dame nikoli ne odlašajte z ginekološkim pregledom.

Poleg klasičnih ginekoloških pregledov, pa na kliniki Omnia opravljajo tudi estetske ginekološke posege. Kljub vedno bolj odprti družbi pa je estetska ginekologija še vedno tabu tema. Vendar pa se je potrebno zavedati, da tudi izgled intimnih delov zelo močno vpliva na samozavest vsake posameznice. Dober ginekolog tako s pomočjo kakovostne ginekološke obravnave poskrbi, da se vsaka ženska začne dobro počutiti v svoji koži.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh