Dom

Miele sušilni stroj

Sušilni stroj lahko od sedaj naprej uporabljate z mirno vestjo. Naj vam olajša delo in ohrani sijaj vašega perila. Vsi sušilni stroji Miele s toplotno črpalko dosegajo vsaj razred energijske učinkovitosti A++, najboljši pa so celo za 10 % varčnejši od mejne vrednosti (24) za najboljši razred energijske učinkovitosti A+++. In ne, to ni edini razlog, zakaj se odločiti prav za Mielejev sušilni stroj.

Natančen, učinkovit in varčen sušilni stroj

Značilnosti opreme so odvisne od modela, zato bodite pri nakupu pozorni, da vaš model zajema vse želene funkcije. Trajno nizka poraba in kratki časi sušenja so prijazni tako vaši denarnici kot tudi udobnemu vsakdanjiku. Tehnologija EcoDry vam vse to zagotavlja z učinkovito usklajenostjo patentiranega sistema filtriranja in toplotnega izmenjevalnika, kjer se puhasti delci ne morejo kopičiti in tako dolgoročno zmanjšati zmogljivosti. Če se sprašujete, na kaj je še treba biti pozoren pri nakupu sušilnega stroja, se odgovor zagotovo skriva v zatesnjenosti. Čim manj vlažnega in toplega zraka bo uhajalo iz stroja, tem višja bo učinkovitost kondenzacije. In ne samo to, zagotovo si ne želite plesni, ki nastane zaradi uhajanja vlage. Mielejevi sušilni stroji dosegajo najboljšo zatesnjenost – in s tem najvišji razred učinkovitosti kondenzacije. Lahko ste popolnoma brezskrbni.

Verjetno ni treba posebej poudariti, da je za obstojnost perila poleg načina pranja izjemno pomemben tudi način sušenja. Veliko sušilnih strojev lahko poškoduje tkanino ali povzroči, da se perilo skrči, njegova nekoč živa barva pa zbledi. Sušilni stroji Miele imajo satasti boben, kjer perilo dlje časa lebdi v toku toplega zraka in se zaradi tega bolj enakomerno posuši. V vdolbinah posameznih satov nastane zračna blazina, ki nežno prestreže perilo. Ravnanje z vašim perilom je tako izjemno nežno in previdno. Ne samo to, tudi manj zmečkano. Zahvaljujoč satastemu bobnu boste imeli pri likanju veliko manj dela. Odločite se lahko tudi za sistem PerfectDry, ki natančno prilagodi sušenje trenutni vsebnosti kalcija v vodi, zaradi česar boste vedno dosegli točno tisto stopnjo suhosti, ki jo želite. Na voljo je tudi Led-osvetlitev bobna, ki vam preprečuje, da bi pri praznjenju sušilnega stroja prezrli kakšen kos oblačila, obenem pa stroju daje eleganten in čudovit videz. Inteligentni filter za puhaste delce preprečuje, da bi se v bobnu nabirali puhasti kosmi, pri vseh kondenzacijskih sušilnih strojih pa najdete tudi vgrajeno cev za odvod kondenzata.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh