Plinski žari za vaš vrt

Če radi preživljate svoj prosti čas zunaj na svežem zraku in druženju z najbližjimi, je plinski žar za vas nepogrešljiv pripomoček. Plinski žari so popoln pripomoček za vaše vrtove. Ti so idealni pripomoček k zunanji peki zelenjave ali mesa. Če si ga želite, in ga seveda še nimate v svoji lasti, vam priporočamo podjetje SalonPohištva na spletni strani www.salonpohistva.si/plinski-zari. Ti vam poleg notranjega pohištva ponujajo tudi vrtno opremo, npr. vrtne garniture, korita za rože, ležalnike in plinske žare ter ves potreben pribor za njihovo uporabo.

Največkrat jih uporabljamo ob vročih dnevih, ko pridejo h nam naši sorodniki ali pa prijatelji. Ob takšnih dnevih si kuhe notri ne želimo, saj je prevroče. Uporabljamo jih torej za piknike, kjer si lahko privoščimo sveže popečeno meso in zelenjavo iz žara.

Plinski žari se uporabljajo za zunanjo peko, saj vam zelo hitro in učinkovito ogrejejo hrano ter so lahki za uporabo in enostavno se jih pripravi. Svoje obroke boste tako lahko pripravili v zelo kratkem času, hkrati pa vam plinski žari zagotavljajo večurno konstantno toploto in seveda nadzor. Nekateri imajo tudi možnost brezstopenjske regulacije jakosti plina. Lahko ste izkušeni kuhar za žare ali pa samo začetnik, njihovi plinski žari so za vse. Plinski žari so zelo enostavni za čiščenje, saj je potrebno umiti samo ploščo in vam ne puščajo veliko umazanije. Z njimi boste do popolnosti zapekli različne vrste mesa in zelenjave.

Na njihovi spletni strani lahko izbirate med pestrimi ponudbami različnih plinskih žarov. Ponujajo vam plinske žare Gorenc v različnih oblikah. Lahko izbirate med navadno ploščo z ali brez nog, nekateri so tudi s kolesi. Na voljo imate tudi žare z dvema ali pa samo enim gorilnikom. V glavnem imate ogromno različne izbire. Plinske žare vam toplo priporočamo zaradi njihove kakovostne peke ter svežega vonja popečenega mesa in zelenjave, s tem boste mogoče povabili še kakšnega soseda, saj se ta nebo mogel upreti temu dobremu svežemu vonju.

5/5 - (1 vote)
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh