prsna črpalka
Dom

Prsna črpalka za vašega malčka in mamico

Prsna črpalka pride prav otroku in mamici v prvih mesecih po rojstvu dojenčka, če so kakšne manjše težave pri sesanju maminega mleka lai pa če gre za bolezen, da mama na primer ne more dojiti otroka. Ta pripomoček izboljšal prve mesece življenja malčku in mamici tudi, če je vse v redu, da se zagotovi res reden obrok otroku in da mamica lahko tudi spi po potrebi pa otroka nahrani oče lai kdo drug. Prsna črpalka stane nekaj denarja in jo uporabljate le nekaj mesecev, na kar se zavrže, kar je škoda zaradi denarja in zaradi okolja, ker nastane še ena smet.

prsna črpalka

Kakovostna prsna črpalka je  v najemu bistveno cenejša pa še vrnete jo, ko je ne potrebujete več, preprosto jo le najamete in to je to. Najamete tako črpalko, ki vam ustreza in se prej posvetujete s strokovnjakom. Če vam slučajno ne bi ustrezala, pa jo preprosto zamenjate in vse je zopet v redu. To je naprava, ki pomaga izčrpati dovolj mleka iz maminih prsi in ga varno shraniti v steklenički, da vanj ne pridejo bakterije in virusi ali kar koli od zunaj in otrok lahko popije mleko preko stekleničke, ki je mamino.

Prsna črpalka tako poskrbi, da bo otrok oskrbljen z maminim mlekom, tudi, če to ni bilo mogoče v naravi, da nista na primer  v stiku lai da je kaj drugega ovira. Takrat je prsna črpalka res idealna in elegantna ter zelo zdrava rešitev, veliko bolj kot umetno mleko, ki za otroka ni najboljše, le toliko, da dejansko preživi, vsega, kar ponuja mamino mleko, od zaščite do hranljivosti ter seveda ljubezni, pa nima.

Otrok bo bistveno bolje rastel ob materinem mleku kot ob tujem mleku ali umetnem lai živalskem. Postal bo bistveno bolj umirjen in človeški kot s tujim mlekom, tega se premalo mamic zaveda, kar je za širšo družbo velika škoda.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh