Šotori za kampiranje

Ljudje smo si zelo različni, prav tako se določamo za različne načine dopustovanja. Ampak vedno več ljudi oziroma družin se odloča za kampiranje. Najbolj na izi je kampiranje s šotorom. Ni lepšega, kot kampirat, pa čeprav je to na morju ali v hribih. Mogoče je prvo leto najtežje, se prilagajaš, iščeš stvari in ideje. Ampak priznati si moramo, da je kampiranje res nekaj najlepšega na našem dopustu. Najpomembnejši predmet je seveda šotor, saj brez njega ne moremo kampirat. Kakšen je najbolj primeren za koga pa je spet eno vprašanje. Vrhunski šotor po izredno ugodni ceni se lahko najde sedaj v jesenskem času, ko so ponekod akcije.

šotori

Kakšni šotori so primerni za kampiranje je različno. Vse je odvisno kje boste kampirali, koliko oseb in koliko dni. Če ste družina in boste dalj časa na enem mestu je dobro nabavit družinski šotor. Ti šotori so res veliki, imate vsi dovolj prostora za spati in veliko prostora za drobnarije. Če se boste selili na par dni lahko kupite manjši šotor, tak, da se hitro sestavi in potem postavi. Šotorov je res ogromno, že če pogledate na spletno stran jih lahko vidite. Včasih se je težko odločit kateri je tisti ta pravi. Posebej če se prvič za nekaj takega odločite. Kateri še nikoli ni kampiral je res težko nekaj izbrati. Takrat je najboljše, da nekoga vprašate, ki to počne že dalj časa ali pa se oglasite v eni od trgovin kamp opreme.

Nam, ki že dalj časa kampiramo ni težko zamenjat šotor, ko mu je čas. Tudi šotor včasih svoje odsluži in ga moramo zamenjati. Tudi nam je prvi šotor služil kar precej časa, 8 let smo ga imeli, ko je začel počasi spuščati. Mi imamo kar tri šotore. Imamo družinski šotor, ko gremo, da smo na enem mestu dalj časa. Letos pa smo sprobali tudi nekaj drugačnega. Selili smo se iz kampa v kamp. To pomeni, da smo bili v enem kampu dva, tri ali štiri dni. Zato smo imeli dva manjša šotora, da je vse potekalo hitreje.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh