beljenje zob

Beljenje zob in izbira specialista

Estetsko zobozdravstvo pokriva vse vrste estetskega vidika. Med tem tudi beljenje zob s katerim se ukvarjajo specializirani doktorji, ki vam brez bolečin v kratkem času zagotovijo lepe, bele zobe. Beljenje je možno tako rumenih, kot tudi že počrnelih zob, vendar jih je čez čas potrebno ponovno pobeliti, zaradi prehranjevanja, pitja kave in ostalih dejavnikov, ki povzročujejo zobem, da izgubijo svoj bel sijaj.

beljenje zob

Beljenje zob pa bo pripomoglo ne samo lepemu nasmehu, namreč tudi prehranjevanju, govoru in samozavesti. Pomen belih zob je precej pomemben. Ne samo kot lep zgled, na primer oškodovani zobje prebolijo veliko bolečin. Ko zobje izpadejo, to ne pomeni le spremembe hrane na mehkejšo, vendar tudi slabša samozavest.

Ko opazimo, da je zdravje naših zob neprimerno, moramo začeti resno razmišljati o zobozdravniku in katera stvar bi bila trenutno najboljša za nas in zdravje naših zob.

Pri izbiri zobozdravnika, ki bo za naše zdravje dobro poskrbel in pravilno opravil naše beljenje zob. Dober zobozdravnik mora pacientu najprej svetovati in razložiti potek zdravljenja oziroma beljenja in se med posegi s pacientom pogovarja ter mu sproti razlaga trenutne posege in kaj od teh pričakovati. Pomembno je, da se pred odločitvijo izbire zobozdravnika dobro pozanimamo in se zadovoljimo le z izkušenimi specialisti.

Postopek  beljenja zob naj bi se vedno pričel s posvetovanjem med doktorjem in pacientom. Doktor razloži postopek in rezultate, ki naj bi jih stranka pričakovala, nato pa skupaj premislita glede na pacientove želje glede zdravljenja.

Podjetje Lux Dental pravi, da svojim pacientom skozi ves postopek zdravljenja poskusijo zagotoviti udobje in sproščeno vzdušje. Na voljo podajajo beljenje zob s folijo in beljenje v ordinaciji. Beljenje zob je zunanje in notranje, zobozdravnik pa vam v ordinaciji osebno svetuje postopke primerne za vas in vaše zobe. Če imate z zobmi težave, bolečine ali potrebujete aparat, se zobozdravnik najprej posveti tem težavam, kasneje pa vam po želji pobelijo tudi zobe.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh