Hramba prikolic in zime

Pozimi se zgodi, da nimamo prostora za hrambo prikolic, te pa nam zavzamejo skoraj ves prostor in ni potem prostora za ostale stvari na domu, ki jih treba pozimi prav tako pospraviti na toplo. Če imate tudi vi tako težavo, ki sem jo ravnokar navedla je tukaj podjetje Parkiraj avtodom, ki je prava rešitev za vas in naveden primer, ker lahko pri njih v zimskem času hranimo svoje prikolice ko ne gremo na morje ali ostale destinacije. Zato je hramba prikolic tukaj.

hramba prikolic

Vedno več ljudi kupuje avtodome, ker so veliko cenejša možnost za dopust kakor pa apartmaji, kjer treba včasih plačati kar veliko denarja. Ne razmislijo pa o tem kam bodo med zimo dajo prikolico in naletijo na težavo, zato takrat hramba prikolic rata aktualna. Parkiraj avtodom podjetje vam ponuja veliko parkirišče za hrambo prikolice, avtodoma in ostala počitniška vozila. Prav tako vam ponuja vse potrebne električne priključke, parkirišče je dobro zavarovano z 2 metra visoko kovinsko ograjo in video kamerami. Do parkirišča oziroma parcele boste lahko dostopali z magnetno kartico z dostopom 24 ur na dan. Cena najema svoje parcele kjer je hramba vozil stane od 35 evrov na mesec do 45 evrov ali pa si zagotovite celoten najem za 350 evrov ali pa 450 evrov. Odvisno ali boste izbrali najem brez električnega priključka ali pa z električnim priključkom. Odločitev je vaša.

Predlagam se da ko bo konec sezone za počitnice in bo treba pospraviti avtodom, se odločite za hrambo vozil in se tako rešite težav kot so naprimer primanjkovanje prostora na dvorišču ali v garaži. Prav tako pa bomo zagotovili varnost, da nam kakšen tat ukradel naše počitniško vozilo oziroma prikolico ko bo ta parkiran na našem dvorišču saj drugje nimamo prostora. Varna hramba prikolic, avto domov in vseh drugih počitniških vozil je zelo pomembna da si ne nakopamo kakšnih dodatnih stroškov ali pa nepotrebnih skrbi za brez veze..

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh