Sodni tolmač

Podjetje LEX TRA ima zaposlene samo strokovnjake za pravno preverjanje, ti so specializirani za zahtevne pravne prevode. Sodni tolmač torej prevaja dokumente in listine v vse jezike, ki jih govorimo po Evropi. Podjetje sodeluje z podjetji, posamezniki, notarji in pa odvetniki. Če si želite prebrati še malo več o tem potem pojdite na njihovo spletno stran – https://www.sodni-tolmac.si.

sodni tolmač

Njihovo zaposleni so torej izkušeni prevajalci. Vsi so po izobrazbi prevajalci, jezikoslovci in pa diplomirani pravniki. Za vsak prevod posebej si vzamejo veliko časa in ga zares natančno in kvalitetno pregledajo in prevedejo, vsekakor pa se pri tem držijo dogovorjenega roka. Sodni tolmač zaposlen v tem podjetju je dobro izkušen in tudi učinkovit na sodiščih, sejah skupščin, pogajanjih, narokih, nadzornih svetov, strokovnih predavanj itd. Skratka v vsem tem je zares dobro specializiran. Sodni tolmač pa sodeluje tudi z podjetji, kjer prevajajo razna finančna poročila, računovodske izraze, letna poročila, izpiske, pooblastila itd. Sodni tolmač zanesljivo tolmači na strokovnih in poslovnih predavanjih. Izkušen pa je tudi pri posameznih strankah, katerim ponavadi prevede diplomske naloge, spričevala, diplomska potrdila, izpiske iz matričnih knjig itd. pomaga pa tudi pri zaposlitvah in šolanju v tujini ali pa tudi prodaji. Ravno tako je izkušen tudi v porokah, upravnih enotah, odvetnikih in notarjih, na sodiščih, na veleposlaniških predstavništvih in pa tudi priznanjih očetovstva.

Vsekakor so stranke sodnega tolmača 100% zadovoljne in sodnim tolmačom zaupa kar 57% slovenskih odvetniških pisarn, ravno tako pa sodelujejo tudi z kar 90% ljubljanskih notarjev. Torej sodni tolmač in njegov prevajalec sta zares izkušena in verjameta v samo visoko kakovostno prevedene dokumente, katere pa lahko zato opravijo samo njihovi strokovnjaki, ki so v tem usposobljeni pravniki.

Če ste ugotovili da rabite storitve sodnega tolmača potem kliknite na zgoraj omenjeno spletno stran. Njihov delovni dan je od ponedeljka do četrtka (od 8:00 do 16:00), ne bo vam žal obiska, nudijo pa vam tudi brezplačno parkiranje v njihovi bližini.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh