kako pozdraviti artritis s prehrano?

Artritis je boleča bolezen, ki največkrat nastane zaradi nepravilne prehrane in uživanja preveč mlečnih izdelkov živalskega izvora. To so dokazali znanstveniki in tisti, ki nehajo uživati tako hrano, se jim stanje močno izboljša ter celo povsem popravi. Drugače pa ne vedo, kaj ga povzroča. to je najbolj zanesljiv način, kako zdraviti artritis in ne samo lajšati njegove bolečine ter posledice. Pravijo ,da nastane tudi zaradi obrabe hrustanca in sklepov tako na rokah, nogah kot tudi na hrbtenici in drugih sklepih. Top na jih nastalo zaradi enoličnih nenehnih gibov, ki se ponavljajo desetletja.

artritis

To drugače drži, vendar je dejstvo, da to samo pospeši nastajajoči artritis zaradi nepravilne prehrane. Ker je veliko ljudi svet prepričano v zdravost te hrane, ki jo žal oglašuje tudi prehrambna industrija z zdravstvoma vred, ne vedo, kaj e narobe in nikoli ne spremenijo tega, kar je škoda. Ker, če bi preizkusili bi videli, da se jim stanje res izboljšuje. Dejansko je to zelo podobno kot osteoporoza.

Ko imate artritis, ga lahko medicina in drugi alternativni  priporoči le lajšajo in ne odpravijo. To lahko naredite  s pomočjo masaž, razgibavanj in fizioterapije. Bo pomagalo, zagotovo, ker bodo bolečine manjše in sklepi bodo bolj gibljivi. Vendar je treba obnoviti hrustanec in tkiva, to pa naredi lahko Maoism hrana in nobena zdravila ter terapije. Najbolje za artritis je da ulivate tiste rastline, ki imajo dovolj kalcija in snovi, ki obnavljajo hrustanec ter kosti. To pa so sezam, lan, makovo seme, korenček in vse to enostavno jeste skupaj.

To vam bo povrnilo kalcij v telo in vse, kar rabijo celice za obnovo. Pri tem morate prenehati z živalskimi beljakovinami za vsaj pol leta, najbolje pa da za  več let ali za vedno. V vsakem primeru ladje, ki to preizkusijo, se ne vračajo več nazaj na živalsko prehrano in vedo zakaj. Zato je veganstvo vse bolj razširjeno in spoštovano ter cenjeno.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh