Fizioterapija za zdravje

Zdaj smo zaradi Corona virusa morali ostati doma. V mesto smo lahko odhajali le v trgovino. Tukaj pa smo našli problem za ljudi, ki obiskujejo fizioterapije, saj jih ne morejo obiskati. Prava rešitev za vas je fizioterapevtska obravnava kar doma. To je fizioterapija preko interneta na daljavo. Vse kar potrebujete, je računalnik ali pa telefon, preko katerega boste izvajali fizijoterapijo z vašim specialistom. S specialistom se lahko pogovarjamo preko platforme Skype, video klica ali pa telefonskega klica. Tako boste lahko ostali v karanteni in od doma izvajali fizioterapije. To še posebej pride prav ljudem, kateri težko hodijo, nimajo ravnotežja in podobno. Prijazni terapevti podjetja Therapia-dom vam bodo na voljo ob dogovorjenem času in se vam bodo popolnoma posvetili. Skupaj z vami bodo preko računalnika izvajali fizioterapijo. Fizioterapevt se bo z vami pogovoril o vaših težavah, vam ustrezno pomagal in priporočil nasvete.

fizioterapija

Opravite pa lahko tudi brezplačni fizioterapevtski pregled. Na tem pregledu je potrebno stranko popolnoma pregledati in s  sabo mora imeti zdravstveno dokumentacijo. Nato gre stranka skozi določene teste in na koncu na podlagi teh testov izvejo kaj se da doseči s fizioterapijami in koliko časa bodo potekale. V therapia-dom pa se lahko dogovorite tudi za fizioterapijo ali masažo na domu. V današnjih časih je to zelo priročna storitev, sploh za ljudi, kateri težko oziroma ne morejo priti do fizioterapevta. Tako se prijazen fizioterapevt oglasi pri vas doma in opravi svojo nalogo. Ponavadi to velja za nevrološke, travmatološke, srčne in revmatološke bolnike. Terapevti pri Therapia-dom že 12 let raziskujejo razvoj človeka in svoje izkušnje prenašajo na obolele ljudi. Verjamejo v to, da zna biti fizioterapija zelo pozitiven vpliv na človekovo  delovanje in zna rešiti veliko problemov pri vsakemu posamezniku.

Torej ne morete iz postelje zaradi bolečin v križu? Pokličite therapia-dom in se dogovorite, da pride terapevt k vam domov. Pokličite jih še danes!

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh