Ugotovite, zakaj je med bolj zdrav od sladkorja?

Med je sladko živilo, ki je dosti bol zdravo od sladkorja, zato se lahko uporablja kot sladilo za vse, tako za čaje, sladice kot za vse ostale sladke jedi. Dosti bolje se stopi kot sladkor in zagotovo ni umeten, saj so ga proizvedle čebele. Če ne morete priti do svojega prodajalca medu, potem lahko kupite med preko spleta in dostavili vam ga bodo na dom. Kakovosten med vam bo v teh virusnih in mrzlih časih res prav prišel za zdravje, odganjanje prehlada in vam dal novih moči za delo ter premagovanje zimske depresije.

med

Izberete lahko kateri koli med si želite, pa naj bo to cvetlični, kostanjev, ajdov, gozdni ali mešan, vse vrste medu so nam na razpolago kar preko spleta in bodo prispele do vas v enem dnevu. Zdaj so varno shranjene pri proizvajalcih na hladnem in suhem. Imeli ga boste za zelo dolgo časa, saj je to živilo skoraj večno, kot vsi sladkorji in je tudi zelo dober naraven konzervans za kompote.

Ne čakajte na pomladanski ali poletni med, saj ne vemo, kakšna bo letina, kakšno bo vreme, ali bodo čebele lahko nabrale dovolj medu ali ne v prihodnjem letu. Zagotovite si ga zdaj, ko je še na razpolago od kakovostnega, domačega proizvajalca.

Zagotavljamo vam, da boste hoteli ta med kupiti še večkrat in ga boste nabavili tudi za svoje prijatelje ali znance in za tiste, katerim ne veste, kaj podariti. Odličen domač med je vedno zelo dobrodošlo in koristno darilo, pa še inovativno je, ker ga ne podarjajo prav pogosto, saj je zelo dragocen in gal judje raje obdržijo zase.

Kako ga ne bodo, saj je res zelo zdrav. Tudi otroci ga lahko brez težav uporabljajo, v čajih ali sokovih, v sadnih jedeh in namesto sladkarij. Dosti bolj zdravi bodo, preizkusite kar sami, pa boste zagotovo videli in opazili razliko.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh