Naravna igrala za otroke

Zagotovo vsi veste da sta ključna pomena odličnih igral za otroke sama vzdržljivost in pa seveda tudi trajnost, zato vam predlagamo igrala za otroke podjetja Eco Play. Njihova igrala za otroke so zares nekaj najboljšega, saj so ta sestavljena iz materialov samo najvišje kakovosti. Ta igrala pa so tudi zelo inovativna in pa seveda trajna, tako da ne potrebujete skrbeti o menjavi igral.

igrala za otroke

Vsa njihova igrala za otroke, ki so izdelana iz lesa uporabljajo posebno globinsko impregnacijo, ki se imenuje Extra – Coat, da je zares nekaj edinstvenega in lesu ponuja zelo visoko zaščito pred vremenskimi spremembami, torej pred UV žarki in pa pronicanjem vode, ravno tako pa zaščiti les pred plesnimi, gnilobo, gobami in še raznimi paraziti. Ta impregnacija pa je seveda popolnoma neškodljiva za naše otroke, torej za človeka, ravno tako pa tudi za živali in rastline. Les, katerega pa uporabljajo za izdelavo igral za otroke je samo iz certificiranih gozdov.

Vsa igrala za otroke znamke Eco Play pa so bila testirana na njihovi vzdržljivosti z raznimi poskusi, tako da imajo ta certifikat o skladnosti igral z EN 1176. Ta igrala pa so tudi zelo trajna, to dosežejo s pomočjo impregnacije Extra – Coat, to impregnacijo smo vam že omenili, ampak vseeno vam želimo povedati, da je to impregnacijo proizvedlo evropsko podjetje in da je ta impregnacija za igrala za otroke patentirano v ZDA. Torej kot smo vam že omenili, nam ta impregnacija omogoča zaščito celotnega elementa in nam tako preprečuje gnilobo lesa, tudi če nam ta razpoka. Vsekakor je ta impregnacija Extra – Coat popolnoma neškodljiva za vsa živa bitja in ta nam zagotavlja izjemno dobro trajnost otroških igral, zato boste pri nakupu dobili tudi kar 10 dolgih let garancije na vse nosilne lesene dele, seveda pa te garancije ne boste uporabili, saj vam ta igrala ponujajo kar do 20 let življenjske dobe.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh