Brezplačna letna vinjeta 2021

Vinjeta 2021 je velika priložnost, da zadenete vinjeto za vse leto in jo dobite čisto zastonj. Kdo si ne želi vinjete, ki jo bo imel za sebe za svoj avto ali pa podaril komu, ki jo potrebuje, no v končni fazi jo lahko tudi prodate ali zamenjate za nekaj, kar zares potrebujete. Ali bo vinjeta 2021 vaša? To boste izvedeli samo tako, da boste se prijavili v nagradno igro in sodelovali na zelo preprost način, samo tako, da dodate svoje ime in mail ter všečkate stran na Face booku. To pa res zna narediti prav vsak zato imajo vsi možnost sodelovanja na enak in pošten način.

vinjeta 2021

Sodelujte v nagradni igri, ki jo organizira Tomaž Gorec in vinjeta 2021 je lahko vaša z malo sreče pri žrebanju, ko boste izpolnili tri zelo enostavne pogoje. Kolikokrat ste si že rekli, da nimate sreče pa ste potem nekaj zares zadeli? To se nam kar pogosto dogaja in edino, kar nam je lahko žal je to, da smo morda zaradi premalo samozavesti opustili potencialno priložnost, da bi dobili nekaj zares vrednega kar vinjeta 2021 zagotovo je.

Zelo veliko možnosti imate, da jo zadenete, zagotovo veliko večjo, kot pri loteriji, ki jo igra skoraj vsak. Ste med njimi tudi vi? Če zadenete vinjeto, boste prihranili boste kar 110 Eur. In naj vam prišepnemo, da bo letos prvič modre barve.

Vinjeta 2021 bo začela veljati od 1. decembra 2020 in bo veljala kar do 31. januarja 2021, to je kar 14 mesecev. Če se veliko vozite po avtocestah v Sloveniji, je vinjeta obvezna in je letna vinjeta dejansko najcenejša oblika plačila za cestne takse. Kazni, da je nimate, pa so precej visoke in odtehtajo ceno vinjete, pravzaprav jo precej presežejo pa še vinjeto morate potem kupiti. V nasprotnem se boste morali voziti po lokalnih cestah, kar je lahko zamudno opravilo in včasih zaradi zastojev precej stresno in neprijetno.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh