kartuše

Kako nabaviti cenejše in večje kartuše?

Kartuše se lahko hitro porabijo, če so originalne, ker so ponavadi majhne kapacitete. Vendar se da dobiti večje in cenejše zato poišči kartuše za tiskalnik, ki ga imaš doma ali pa v pisarni. Če tiskate veliko, se splača nabaviti nadomestne kartuše, ki zdržijo bistveno dlje, tiskajo enako kakovostno in z njimi prihranite ogromno denarja. Za vsak tiskalnik se dobijo, ni pomembno katerega imate, tudi, če je starejši. Le ugotoviti morate katere so prave.

kartuše

Kako izbrati prave kartuše? To lahko naredite na dva načina, ker modeli in nazivi nadomestnih ter originalnih kartuš niso enaki. Najbolje je, da pogledate naziv in model vašega tiskalnika in po tem lahko najdete na spletni strani vse kartuše, ki so originalne in kompatibilne za vaš tiskalnik. Videi boste, da je kar veliko izbire glede na kapaciteto.

Lahko tudi vtipkate naziv originalnih kartuš in največkrat vam bo iskalnik pokazal tudi kompatibilne. V primeru, da še vedno niste gotovi, ali so prave, pa pišite prodajalcu ali ga pokličite in svetoval vam bo, kaj narediti. Tudi, če se boste zmotili in kupil napačne, če jih ne oprete in so v originalni embalaži, vam jih bodo gotovo zamenjali. Izberite pa dobrega proizvajalca, ker se glede kakovosti in črnila in čipov med seboj precej razlikujejo, zato smo vam posredovali zgornjo povezavo.

Če boste primerjali odtise originalnih kartuš in nadomestnih, ki so kakovostne, ne boste opazili nobene razlike, razen v ceni. Ni dvoma, katere kartuše so ugodnejše za doma ali za pisarno. Priporočamo, da kupite večje kapacitete ali pa več kartuš hkrati, ker boste dobili dodaten popust in več črnila za enak denar. S tem je mariskdo problem dragega tiska tudi razrešil.

Ne splača pa se vam polniti kartuš, ker boste le imeli packarijo in cenovno niso toliko ugodnejše, pa še občutek za to je treba imeti, da taka kartuša potem tudi dela.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh