keramični premaz za avto cena

Keramični premaz za avto cena je zelo ugodna

Keramični premaz za avto cena je nizka za to, kar dobite. Vaš avto bo zgledal kot nov. Zato se keramični premaz za avto – cena splača, če je vaš avto v letih in ima odrgnine ter praske ali pa je obledel. Če ga prodajate, potem boste dosegli višjo ceno. Če pa bo postal vaš avto, tudi če je nov, bo ohranil svojo barvo ter bo hkrati zaščiten pred zunanjimi vremenskimi vplivi in praskami. Zato se vam ta premaz res splača, pa ni drag, dejansko je cena zelo zmerna glede na učinek.

keramični premaz za avto cena

Keramični premaz za avto cena je ugodna in je odvisna tudi od tega, kakšno vrsto keramičnega premaza boste uporabili. Nekateri se odločijo za tanjše plasti, drugi za bolj debele, kar je dražje, zdrži pa barva dlje časa in avto še bolj dodatno zaščiti. Dejansko se splača avto zaščititi s keramičnim premazom kar najbolje, ker bo tak premaz zdržal več kot desetletje, zato, če preračunate, koliko bi odšteli za novo barvanje avtomobila, je razlika v ceni kar velika.

Če bi dali  vaš avto na novo prebarvati, vas bo to stalo nekaj tisoč evrov, medtem ko keramični premaz za avto cena je kakšna četrtina tega ali celo manj, odvisno je od velikosti avta in od tega, kako je poškodovan oziroma, kako debel keramični premaz se bo nanesel na vaš avto ali drugo vozilo.

Ko se odločate za polepšanje vašega avtomobila zase ali za prodajo, keramični premaz za avto cena ne odigra velike vloge, ker boste presenečeni nad tem, kako malo stane za tak učinek, da avto izgleda tako, kot takrat, ko so ga odpeljali iz trgovine in je bil nov. Z veseljem boste odšteli nekaj sto evrov za tak izgled, saj se bo avto svetil, kot bi bil narejen iz zlata. Super je tudi to, da ga ne bo več treba tako zelo prati.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh