klima za kamp prikolico

Katera klima za kamp prikolico je najboljša

Klima za kamp prikolico je super v prikolici, da uravnava temperaturo, da ni prevroče da je svež zrak. Majhna in varčna a učinkovita klima je tukaj www.caravan-cooling.com, kjer jo lahko naročite in vam jo tudi montirajo, da bo res dobro delala. Klima se montira na strop prikolice, zunanji del pa je na strehi. Vendar je tako majhen, da je dovolj prostora še za sončni panel ter TV anteno. To je res velika prednost te klime za prikolice in avto kampe.

klima za kamp prikolico

Klima za kamp prikolico je za udobno bivanje nujna. Z njo boste lahko prilagodili pretok zraka, da bo v prikolici vedno svež zrak. Tako boste imeli čisto glavo in boste z lahkoto razmišljali ter se dobo počutili. Klima za kamp prikolico se lahko tako prilagodi, da je sploh ne boste opazili. Zrak lahko kroži nežno in nikakor ne bo pihala, ker ga lahko usmerite stran od sebe.

Klima za kamp prikolico se z lahkoto upravlja, saj ima enostaven in pregleden daljinec, s katerim,  jo kontrolirate. Lahko izberete smer pihanja, moč in temperaturo. Poleg tega, da bo klima ohladila vaš premični dom na normalne temperature, ga lahko še prijetno osvetli. Ima namreč barvne led luči, s katerimi si pričarate pravljično vzdušje v prikolici.

Ker se poleti lahko prikolica zelo segreje, saj je kovinska in iz umetnih mas, jo je dobro ohladiti. Namreč ni vedno sence tam, kjer boste parkirali, pa naj bo to narava ali pa kamp. Zato potrebujete sodobno, tiho in zanesljivo klimo, ki ne bo porabila dosti elektrike in je zelo varčna. Zato ste lahko čisto brez skrbi, saj klima za kamp prikolico ne bo vlivala na to, da bi imeli manj elektrike za druge potrebe v prikolici, kot ste vajeni, saj je posebej tako narejena.

Klimatske naprave so precej različne med seboj in zadovoljujejo tudi različne potrebe ter velikosti prikolic. Zato je dobro, da se posvetujete prej z mistrom, katero bi bilo dobro za vas namestiti. Namesti pa jo lahko le mojster, ki se dobro spozna na to, da bo pravilno napeljal elektriko in tudi dobro naredil izolacijo okoli, da ne bo prikolica prepuščala ali pa, da ne bi prišlo do kratkega stika.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh