Kompresijske nogavice so koristne in lepe

Kompresijske nogavice imajo osnoven namen, da naredijo večjo prekrvavitev na določenih  delih, kamor pritiskajo in s tem pomagajo pri zdravju, kar si poglejte na tej povezavi www.blaginja.si/kategorija/kompresijske-nogavice/, kjer lahko izberete lepe kompresijske nogavice, ki so tudi modni dodatek. Imajo izgled, kot da nosite običajne nogavice, vendar ni tako, česar pa drugi ne opazijo, vi pa čutite blagodejen in pozitiven učinek teh nogavic. Eden najboljših učinkov je to, da se lahko s kompresijskimi nogavicami znebite utrujenosti, ki jo čutite vsak dan. Še posebej velja za tiste, ki ste veliko na nogah. Odpravite pa lahko tudi rdeče lise in krčne žile.

kompresijske nogavice

Kompresijske nogavice precej pomagajo tudi nosečnicam in doječim materam, ki imajo lahko težave z nogami, ožiljem in zastajanjem vode v telesu, predvsem v nogah. Izberete pa lahko dokolenke lai kratke nogavice, hlačne nogavice, samostoječe nogavice ali hlačne nogavice za nosečnice.

Lepe in koristne kompresijske nogavice pa so tudi za moške, ki lahko izberejo kratke nogavice ali dokolenke za bolj hladne dni. Te nogavice pomagajo pri hoji, pri sedanju in odpravijo utrujenost. Vaša naloga je le, d izberete velikost, ki vam ustreza glede na postavo in barvo ter vzorec.

Vse kompresijske nogavice na zgornji povezavi so izdelane iz kakovostnega naravnega materiala, ki diha in je zelo trpežen. To pomeni, da jih boste lahko nosili dolgo časa in ne bo treba kupovati novih. Takoj ko opazite drobne žilice na nogah ali celo krčne žile je znak, da je dobro začeti nositi take nogavice, ki vam bodo to nadlogo odpravile.

Če se te težave začnejo pojavljati kronično, potem boste imeli otrdelo kožo oni rdeče liste na njej, srbečico ter še druge neprijetne in neestetske znake. Vse to lahko že prej odpravite in preprečite z nogavicami, ki bodo pritiskale na ta mesta ter pospešile prekrvavitev in bodo odpravile zastajanje vode. Vaše zdravje bo boljše pa še lepše boste izgledali,  ko boste brez nogavic.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh