Najljubša barva veliko pove o vaši osebnosti

Vsak človek ima število preferenc, ki nas naredijo unikatne. To se nanaša tudi na barve, saj imamo nekatere raje, kot druge. V življenju smo obdani s spektrom barv, ob katerih se počutimo dobro ali slabo. Vaša priljubljena barva, ob kateri se odlično počutite, pove veliko o vaši osebnosti in naravi. Če želite dobro spoznati vašega sogovornika, ga vprašajte po njegovi najljubši barvi.

najljubša barvaRoza

Roza je priljubljena ženska barva, ki jo nosimo na majicah, rokah, laseh. Nekatere ženske imajo doma rožnato pohištvo, omare in sedežne garniture. Vsekakor to barvo videvamo vsepovsod. Sporoča nam, da je oseba, ki ima rada roza barvo, romantična in mlada po duši. Roza je drugo ime za romanco in zaščito. Ljubitelji roza barve imajo radi sebe in ostale ljudi, vendar pri tem ostajajo na realnih tleh. Sprijaznjeni so z dejstvom, da jih ne morejo imeti vsi radi.

Rdeča

Ljudje, ki obožujejo rdeči so predvsem čustveno močni. Znajo uživati v vsakem trenutku življenja, hkrati pa so pogumni in odprti. Imajo močno zaupanje vase ter ves čas iščejo nove izkušnje. Po naravi so mirni ljudje, vendar niso sramežljivi, kajti vedno znova iščejo nove izzive in podvige. Med drugim se bojijo globokega čustvovanja.

Zelena

Zelena je barva pomladi, kar pomeni prebujanje in novo življenje. Ob enem je zelena značilna za razvoj, rast in ravnotežje, ki ga potrebujemo vzdrževati v svojem življenju. Če ste ljubitelji zelene ste sproščeni, naravni in mogoče malce naivni. To se kaže tudi v konzervativnosti in izogibanju sprememb. Vseeno ste iskreni in strpni do drugih. Radi verjamejo drugim in so izredno ranljivi.

Rumena

Rumena barva predstavlja srečo, radost in svobodo. Ljudje, ki imajo radi rumeno barvo, imajo močno razvito logično mišljenje in individualnost. Na trenutke se neodgovorni, ker si pred sabo postavljajo nemogoče cilje. Od njih dostikrat odstopijo. Po duši ste umetnik, zato se raje osredotočite na kulturo.

Črna

Vsi ljubitelji črne so po naravi zadržani, saj ne dovolijo bližine. Običajno svoja čustva obdržijo zgolj zase, zato je težko tudi pridobiti njihovo zaupanje. Vsekakor so raje sami, kakor pa v družbi. Pri tem niso osamljeni, kar pa nakazuje notranjo moč. Delujejo sramežljivo, vendar ko se vam odprejo, lahko v njihovi družbi izredno uživate.

Modra

Modra je barva sočutja in prijaznosti. Ljudje, ki imajo radi modro barvo so izredno skrbni. Svoja čustva z lahkoto nadzirajo. V primeru, da potrebujete pomoč, jo boste od njih zagotovo prejeli. So izredno zvesti in dobri poslušalci, zato vas ne bodo nikoli izdali. Dosledni so do okolice in sebe.

5/5 - (1 vote)
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh