TEM Čatež elektro moduli in vtičnice so domače proizvodnje

TEM Čatež proizvaja elektromaterial, ki ga potrebujemo prav v vsakem gospodinjstvu in tudi podjetju. Gre za slovensko podjetje tak oda je elektromaterial domače, kakovostne proizvodnje. TEM Čatež izdeluje največ stikala in vtičnice, in po njih so tudi zelo poznani. Najbolje prodajan produkt je modul, kamor lahko vstavljate različna stikala, tipala, vtičnice, roletna stikala in podobno.

TEM Čatež

Moduli so zelo različni, največkrat so linijski. Obstajajo moduli za eno stikalo, za dve in tako naprej do sedem elementov. To pomeni, da lahko sami priredite sebi modul tako, kot vam najbolj ustreza in namestite tista stikala in vtičnice, ki jih potrebujete, med drugim tudi križna stikala.

TEM Čatež je mislil na stranke, ter njihove potrebe, zato so zelo zadovoljne s tem, da si lahko same uredijo, kar potrebujejo glede električnih napeljav in stikal kjerkoli v hiši ali bloku ali poslovni in gospodarski stavbi. V module lahko namestite tudi senzorje, kar je posebnost.

TEM Čatež stikala so zelo različna. Lahko so eno polna, dvo polna, pa tudi stikala za odpiranje in zapiranje žaluzij. Ravno tako dobite pri njih tipkala, ki so lahko eno polna, dvo polna ter tudi žaluzijska.

Če bi potrebovali osvetlitev na stikalih, je to seveda možno urediti, tak oda bodo stikala vidna tako podnevi, kot ponoči ali pa če so na takih krajih, kjer je vedno temačno, pride osvetlitev še kako prav, na primer na vhodih v bloke in hiše.

TEM Čatež stikala so narejena tako, da lahko na katero koli tudi naročite dotisk, tako da imate na njih napise, ki jih potrebujete, od osebnih imen, do nazivov podjetij in česa drugega.

V vsakem gospodinjstvu ali podjetju pa potrebujemo seveda vtičnice. Dobite jih v katerih koli izvedbi in barvi, običajno pa gre za šuko vtičnice. Na voljo so tudi vtičnice s pokrovom in ozke, evropske vtičnice. Enako velja tudi za vtičnice, kamor priklopite internet.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh