Vrhunska sedežna garnitura

Ste ravno končali z novogradnjo ali pa opremljanjem hiše in vam manjka tisti zadnji kos v dnevni sobi? Potrebujete glavni del dnevne sobe, ki bo vaša skupna točka, kjer se boste z družino zabavali in sprostili? Sedežna garnitura je središče sobe, najbolj pomemben del, kjer lahko počivate, se sproščate, uživate. Vrhunska sedežna garnitura je glavni del vsake dneve sobe, tako da mora izgledati super. Pa veste kako izbrati vrhunsko sedežno garnituro in kje jo kupiti? Je boljša slovenska proizvodnja ali uvožena iz katere druge države? Pomembno je vse, pravi material, prava barva, postavitev, model. Seveda, je pa glavna stvar sedežne garniture, da je udobna.

sedežna garnitura

Sedežna garnitura in postavitev. Pomembno je seveda, da je udobna a vendarle ne sme biti prevelika. Majhen prostor, manjši kavč, razen seveda če se odločite, da boste v tem prostoru le gledali televizijo, ali pa kaj podobnega, potem ne potrebujete veliko prostora na tleh in lahko kupite večjo sedežno. Večja sedežna pa ni vedno bolj udobna. Pomemben je tudi material. Usnjene sedežne garniture, na primer, so lepe in izgledajo elegantno, a poleti so vroče in se znojite več kot bi se na navadni sedežni.

Naslednja pomembna stvar je barva in stil sedežne garniture. Kavč naj bi se skladal z ostalo opremo po barvi in stilu. Moderna oprema=moderna sedežna. Pri veliko ponudnikih lahko kupite sedežne garniture v kolekciji z ostalo opremo, kar je ponavadi najboljša odločitev, a vendar ni vedno.

Poznamo tudi različne modele, imate dvosede, trosede, sedežne garniture v obliki črke U, ali pa v obliki črke L. Lahko se odločite za trosed in dvosed ter ju postavite nasprotno, ali pa bolj poševno, nekaj kar mogoče z navadno sedežno ne bi mogli. Vsaka sedežna garnitura, je lahko tudi oblikovana po meri. Torej, če ne najdete nobene sedežne garniture, ki bi ustrezala vam in vašim potrebam, mogoče ni prave dimenzije, se oglasite na zgornji povezavi in se zmenite za sedežno garnituro po meri.

Na zgornji povezavi boste našli sedežne različnih oblik, barv in dimenzij. Lahko izbirate med trosedi, sedežnimi garniturami v obliki črke U, črke L ali pa kotne sedežne garniture. Vse je pa seveda na vas, se boste odločili za manjšo ali večjo sedežno? Mogoče pa želite sedežno po meri, tudi to lahko najdete na zgornji povezavi. Lahko se tudi posvetujete kaj bi bolj pasalo v vašo dnevno sobo in katera sedežna bi vaš prostor vizualno povečala, zmanjšala. Sedežna garnitura je nekaj v kar je dobro vložiti malo več denarja, da vam bo služila tudi več let naprej.

5/5 - (2 votes)
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh