woll posoda
Dom

Woll posoda je odraz nemške kvalitete

Sodobna kuhinja prinaša nekaj sprememb tudi v sam izbor posode, ki nam omogoča različne načine priprave hrane. V Nemčiji so razvili prvovrstno posodo, ki jo lahko uporabljate tudi za indukcijsko ploščo. Za svojo kuhinjo izberite najboljšo posodo na tržišču. Kar zagotovo predstavlja woll posoda. Prvovrstna posoda za indukcijo, ki ima 8-9 mm debelo dno vam zagotavlja popoln stik s kuhalno ploščo, kar omogoča visoko stopnjo absorpcije in tudi hranjenje energije. Omenjena woll posoda standard visoke kakovosti izbranih materialov, ki odražajo kvaliteto ter omogočajo dolgo življenjsko dobo, saj lahko po več letih uporabe ugotovite, da so tako kvaliteta kot lastnosti enake prvemu dnevu.

Indukcijska woll posoda je narejena po natančnih korakih. Postopek izdelave se začne z ulitjem aluminija za telo posode ki ga kasneje ročno obrusijo. Naslednji korak je peskanje, kar omogoči še boljši oprijem indukcijske posode. Sledi zaščita s posebnim premazom, ki jo ščitijo pred praskami in odrgninami, prav tako pride na posodo dodatna korozijska zaščita in zadnji je sloj proti prijemanju in naknadno že premaz za daljši obstoj posode. Nemška posoda je zagotovo dobra investicija v vaše gospodinjstvo, zato dobro raziščite ponudbo in izberite sebi primerno velikost, saj vam bo indukcijska posoda s pridom služila.  Na voljo vam je woll posoda različnih dimenzij in sicer premera Ø18 cm, Ø28 cm in premera Ø26 cm. Posodo si lahko naročite preko spletne prodajalne

Izbrana woll posoda je primerna za različne štedilnike. Tako jo s pridom lahko uporabljate na indukcijski plošči, plinskem ali keramičnem štedilniku. Posodo tako lahko uporabljamo tudi v pečici in jo peremo v pomivalnem stroju.

Nemška woll posoda je kvalitetna, varna in varčna, predvsem pa okolju prijazna. Posoda ima pridobljene TÜV und TÜV GS certifikate, ki so odraz kvalitete ter potrdilo o varnem testiranju s strani nemške agencije za varnost in kvaliteto. Odločite se za kvalitetno nemško posodo, katero uporabljajo tudi najbolj priznani kuharski mojstri.

woll posoda

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh