Zobna proteza Doktor 1A

Beseda zobozdravnik je za marsikaterega huda nadloga, težava ali strah. Vsak se na nek način k njemu odpravi z velikim strahom, zakaj je zanimivo vprašanje, ki malokdo ve na njega odgovoriti. Ko pa je res nujno, ko izgubimo kakšen zob ali so bolečine že neznosne pa smo hitro pri njem. Največja težava se pojavi, ko nam začnejo izpadati zobje, ko iz naših ust izgine nasmeh. Vsak izgubljeni zob je možno nadomestiti, saj zobne proteze se izdelujejo že od nekdaj. Če imate tudi vi že težave in vam manjka več zob, omislite si protezo in problem bo rešen. To je včasih lahko reči, ampak odpravit se do zobozdravnika je težje.

zobna proteza

Za zobno protezo smo danes sigurno že vsi slišali, saj nadomestijo naše zobe. Marsikdo niti ne opazi komu, da ima v ustih protezo, ker so zobje podobni vašim in izgledajo čisto pravi zobje. Zobna proteza je narejena prozorne smole, posebne plastike, akrilata in iz lahkih kovin. Proteza, ki je namenjena za vas ne ustreza nobenemu drugemu. Kot prvo morajo vam vzeti mere, da točno ustreza tam kjer nimate več zob. Zobna proteza je lahko snemljiva ali fiksna. Danes se ogromno pacientov odloči za snemljivo, saj jo lahko vzamejo ven kadar se jim zahoče. Včasih nekateri potrebujejo en čas, da se lahko na njo sploh navadijo, saj imaš v ustih nekaj drugega in je občutek malo ne prijeten. Danes so proteze dosti bolj udobne, kot mogoče nekoč.

Zobna proteza vam bo nadomestila vsak izgubljen zob. Preden bodo začeli sploh z izdelavo se bo zobozdravnik z vami o vsem pogovoril. Odločite se za Doktor 1A, kjer so res zanesljivi, prijazni ter delajo s srcem. Lepo vam bodo razložili ves postopek, tako da se vam ni treba nič bat. Nudijo vam ugodne storitve in ta ugodnost ne vpliva na kvaliteto. Držijo se načel, da mora bit zobna proteza narejena kvalitetno in strokovno.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh