Dom

Bambus sreče

Ko se preselimo v svoje stanovanje v svoj dom se zelo veselimo, da ga lahko tudi malo popestrimo. Razni dodatki ter cvetoče ali zelene rastline oziroma lončnice nam lahko stanovanje zelo lepo okrasijo. Nekateri nimajo radi rastlin oziroma pravijo, da nimajo časa za njih, ker jih le moraš negovati in zalivati. Če pa bi mogoče slišali, da vam lahko prinese katera srečo ali ljubezen, pa si bi sigurno premislili. Mogoče se vam sliši vse to smešno, ampak bambus je ena d takih rastlin. Z bambusom v domu boste poživili stanovanje, poleg tega pa vam lahko prinese srečo ali mogoče bogastvo.

bambus

Vem, da ste že vsi slišali za bambus, ki raste pretežno na Kitajskem, ampak ta rastlina je popolnoma drugačna, je sobna rastlina, ki vam lahko popestri vaš prostor v stanovanju. Če rabite mir in modro energijo v vašem domu, je ta prelepa rastlina, ki ji pravijo tudi bambus sreče prav primerna za vas. Ni rastlina, kot ostale, ki so posajene v loncu in zemlji. Dobite jo v čist drugačni obliki oziroma posajeno. Ni v zemlji, njena stebla so v mokri gobi nekako navtikana. Rabi samo vodo in nič drugega za rast in njen obstoj.

Vem, da ste to čudno ali prekrasno rastlino že videli kje, ampak si niste predstavljali kaj vam lahko dobrega prinese v vaše življenje. Če ne boste je imeli doma ne boste izvedeli, če je bambus res ta rastlina, ki vam lahko prinese bogastvo, srečo ali ljubezen. Vse je odvisno koliko stebel bambusa boste imeli doma. Lahko imate dve, tri, pet, osem ali devet stebel tega prečudovitega bambusa doma. Če pogledate na spletno stran, ki jo najdete zgoraj lahko še več koristnih informacij izveste. Sigurno vas bo pritegnilo in ga boste že v prihodnjih dneh šli iskat v katero cvetličarno ali kateri vrtni center.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh