gaming tipkovnice

Zakaj se gaming tipkovnice splača kupiti?

Gaming tipkovnice so posebne tipkovnice za igričarje, ki so vodoodporne in osvetljene, da se z njimi lahko igra pri ugasnjeni luči, lepo zgledajo pa, če se kaj polije čez njih, ostanejo cele in delujejo. Te tipkovnice so robustne in delujejo, tudi če z njimi delate malo bolj grobo. Katere so na razpolago, si poglejte na tej povezavi https://www.tehnoplus.si/gaming-tipkovnice. Nekatere gaming tipkovnice so žične, nekatere pa brezžične, odvisno je od tega, katero potrebujete. Hitro so odzivne, saj je pomembno, da so gumbi občutljivi, ker je hitrost v igricah odločilnega pomena za zmago.

gaming tipkovnice

Gaming tipkovnice so posebne, ker imajo tudi posebno razporeditev tipk za igrice. To pomeni, da so precej velike in majo tudi numerični del tipkovnice. Na sredini pa so posebne tipke za igranje, za potrjevanje in za premikanje po ekranu. Teh tipk običajne pisarniške tipkovnice  nimajo. Najboljša zadeva, kar jo je, pa je to, da tisti, ki igrajo največkrat igrajo ure in ure, zato imajo pri sebi pijačo. Od razburjenja se včasih zgodi, da se tekočina polije preko tipkovnice. Ker je vodoodporna, lahko igrate naprej brez prekinitve igre in ko končate lahko tipkovnico enostavno sperete pod vodo, posušite s fenom za lase in že je uporabna naprej.

Gaming tipkovnice imajo svetlobo, ki sije skozi tipke in se zato znaki vidijo v temi. Tudi imajo osvetljene robove tipk in včasih tudi celotna tipkovnica zasije, če tako nastavimo. Svetloba je lahko različna, rumena, rdeča, modra, zelena, vijolična ali roza. Nekatere tipkovnice pa so mavrične barve in so določeni sklopi tipk, ki so pomembni za določene igre osvetljeni vsak s svojo barvo.

Kakovostne gaming tipkovnice so lahko tudi v obliki navadnih tipkovnic z numeričnim delom in so uporabne seveda tudi za pisarniško in domače delo, ker so odporne in robustne, niso občutljive na tekočino ter reagirajo hitro. Cene so različne in so nekatere celo cenejše od pisarniških.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh