Generacijski voditelji predajo nagrado H.E.R.

Korejska superskupina BTS je predala nagrado letošnji Grammy zmagovalki H.E.R. To je bil za njih pomemben večer saj so bili prvi K-pop akt, ki je predal nagrado.  Njihovi oboževalci so bili seveda navdušeni, kdo pa ne bi bil?

BTS so K-pop skupina, ki je začela v 2013 in se vzpela do danes. Zdaj so praktično na vrhu sveta. A niso prišli z lahkoto. Sem so se premikali počasi in kdaj tudi niso jedli, da so lahko vadili. BigHit je podjetje, ki zaposluje mlade fante in punce, katere imajo talent. BigHit spada v Top 3 podjetja v Koreji, a ni bilo vedno tako. Začeli so z samo 5 do 10 delavci in dolgovi. BigHit bi lahko pustil, da BTS gredo, a niso obupali in so vztrajali in poglejte kje so zdaj. Tukaj lahko vidite, kako je če vztrajaš tudi skozi težke čase in delaš na sebi, na problemih.

BTS so sedeli poleg Miley Cyrus, Camilla Cabello in Dolly Parton, kar pa ni slabo za prvič.

BTS so izdali svoj album Love Yourself: Answer v jeseni 2018 in so podrli rekorde, kot prva K-pop skupina, ki je prišla na prvo mesto Billboard lestvice s tem albumom in z albumom Love Yourself: Tear.

Vsi vključno z BTS si želijo, da bi naslednje leto prišli po nagrado, namesto da bi jo predali. Verjamem, da jim bo uspelo, saj veliko delajo, počitka imajo malo, in vedno pišejo nove pesmi in koreografije za svoje pesmi in videe. Vse kar naredijo je posvečeno njihovim oboževalcem in verjamem, da imajo s svojimi oboževalci najbolj trdno vez, ki je bolj podobna družini in bližnjim prijateljem, kot pa idolom in oboževalcem.

Kaj pa vi mislite o BTS? Ste kdaj pogledali kak njihov video ali pa poslušali kako njihovo pesem? Imajo veliko naborov med baladami, močnimi in veselimi pesmi. Veliko stilov imajo pri pisanju pesmi in verjamem, da če poslušate in poiščete njihove pesmi, boste našli kakšno ki bo všeč vam. Vsaka pesem ima tudi pomen in se z ostalimi pesmimi in videi povezuje v zgodbo, ki jo pa zdaj prikazujejo kot strip. Veliko je teorij in sedaj bodo njihovi oboževalci lahko spoznali pravi pomen.

Kar je pa najlepše, je to, da BTS fantje govorijo in delajo v smislu, da bi pomagali današnji generaciji, ker vedo da je težko včasih in verjamejo v njih. Zato jim pomagajo, da se imajo radi, ker to je kar je najbolj pomembno na svetu, kaj ni? Da imaš rad sebe in potem še druge.

5/5 - (2 votes)
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh