jedilnik - personaliziran

Kako vam lahko personaliziran jedilnik pomaga pri zdravju?

Ste se že kdaj vprašali, kaj narediti, ko nič ne pomaga pri prehrani. Slabo se počutite in ste ali pretežki ali imate premalo mase. Ne no ne drugo ni v redu. Poskusili ste že vse mogoče jedi in diete pa ni pomagalo. Iskali ste  rešitve a zaman. Zdaj je tu rešite. Profesionalna nutricistka vam lahko pripravi jedilnik – personaliziran kar pomeni, da je narejen izključno za vas in vam bo ustrezal v vseh pogledih. Vaše telo bo super delovalo. Vi boste shujšali in se dobo počutili ali se zredili. Nimate namreč dovolj izkušenj ion znanja o prehrani, da bi to Masai uredili.

jedilnik - personaliziran

Kako to gre? Zelo enostavno. Tri dni zapisujete, kaj jeste in potem bo nutricistka na plagiary tega sestavila vaš osebni jedilnik, ki bo točno to, kar potrebujete. Nekaj časa bo telo rabilo, da se uravnovesi in potem se vidijo rezultati. Življenje se vam res spremenilo. Naredila vam bo tudi jedilnik v primeru, dan imate čas in da vzamete s seboj doma pripravljeno hrano, ki vam bo ustrezala. Če se boste načrta res držali, bo uspeh viden v nekaj tednih, Drugače pa se lahko tudi zatakne.

Takrat, kose zatakne, tiči težava globje kot le v hrani. Takrat je težava tudi v glavi, v prepričanjih in navadah. V tem primeru in tudi nutricistka rešitev za vas in sicer individualni coaching. Vodi vas skozi proces samospoznanja, v to kar vam dela težave in vam pomaga, da jih razrešite ter se jih znebite za vedno. To zagotovo učinkuje in je tudi trajnostno učinkovito.

Coaching se izvaja toliko časa, kolikor vi potrebujete pomoči, da stopite na lastne noge in se naučite prehrane ter osvojite dobre navade. Koliko časa boste potrebovali pa je odvisno samo od vas, vaše volje in zavzetosti. Tudi od tega, koliko slabih navad ste prinesli s seboj od doma ter iz okolja, v katerem ste živite ali še živite.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh