Kamin za vaš dom

Kamin je kos pohištva, ki vam ponudi takšno toploto, kot jo lahko le on. Žareč plamen nam poleg ogrevanja ponudi še izvrsten ambient in polepšanje sobe. Kamin na drva je izvrsten način, da vse to združi in daje takšno vzdušje, da se bomo tam raje zadrževali. S kaminom lahko tudi nekaj prihranimo, še posebej v tistih mesecih, ko ni več potrebno ogrevati celega stanovanja.

Na voljo imamo več vrst kaminov. Pri odločitvi katerega bi izbrali morate biti najbolj pozorni na prostor, kamor ga želite vstaviti in pa na velikost ogrevalne površine. Kaminski vložki na drva, so na voljo v več velikostih in tudi različnih zasteklitvah. Te imajo ognjevarno ekološko šamotno kurišče na drva in pa regulacije dovoda zraka za kar najboljše izgorevanje, poleg tega pa imajo še akumulacijske kanale, preko katerih je speljan dim, ki nastane pri izgorevanju. Kaminske vložke pa lahko dobite tudi z Inox pečico. To je večnamenska naprav, ki nam omogoča imeti zelo prijetno okolje ter omami z vonjem zdravo pripravljene hrane.  Podjetje Furlan se ukvarja s kamini že kar od leta 1929. Imajo veliko znanja in izkušenj, kar zagotavlja kakovost njihovih kaminov.

Kamin

Poznamo tudi zidan kamin, ki je lahko srce vašega doma. Lahko je moderni, klasični ali pa rustikalni, pridejo v večih izvedbah, kot so ravni, tristranski, tunelski in kotni. Za najugodnejšo ceno centralnega ogrevanja pa se lahko pohvalijo kamini za centralno ogrevanje na drva. Eden najprijetnejših kaminov kar jih obstaja je pa zidan kamin z ogrevanim ležiščem ali sediščem. Te so lahko akumulacijski, klasični, kombinirani akumulacijski in toplozračni ter toplovodni. S pomočjo 3D izrisa lahko vsak kamin prilagodimo vašim idejam in vašemu prostoru.

Če želite izvedeti še več o kaminih, vam priporočam, da obiščete spletno stran od Kamini Furlan, saj imajo zelo ugodne in najkakovostnejše kamine, poleg njih pa imajo še veliko drugih ponudb, ki jih nočete zgrešiti.

5/5 - (1 vote)
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh