poročni-prstani

Kaj vse ponujajo poročni prstani?

Se pripravljate na vaš nov mejnik v življenju, mejnik kateremu pravimo poroka. Poroka velja za dan, ko pozabimo na vse skrbi in na dan ki je razpet med možem in ženo. Priprave kot so nakup poročne obleke, izdelava vabil, izbira lokacije in seveda prstani. Poročni prstani, ki veljajo za simbol povezanosti in s tem tudi predanost našemu življenjskemu sopotniku. Poročni prstani, stvar ki jo je ne boste verjeli vendar najtežje izbrati. Tako zlatarne kot unikatni izdelovalci nakita lahko a vas izdelajo nakit čisto po vaših željah. Poročni prstani, tako za izbiro materiala ponujajo najrazličnejše možnosti. Najbolj prodajani so od nekdaj zlati poročni prstani, pa vendarle se ljudje čedalje več odločajo za kombinacijo materialov kot so srebro in belo zlato.

Poročni prstani največkrat vsebujejo tudi gravuro, ki je po navadi dan poroke ali drugega simbolapovezanosti. Ženski poročni prstani so okrašeni z različnimi svetlečimi kamni. V ponudbi za izbor dekorja so največkrat uporaba cirkonov, diamantov ali celo dražjih rubinov. V prstanih nežnejši spol velikokrat izbere tudi kamen, ki mu pravimo swarovski saj ponuja lesk ki se ob določenih kotih
posveti drugače. Poročni prstani pa niso zgolj samo obroček na prstu temveč je dobro, da prstan izberemo z občutkom dobrega prileganja našem prstu. Prstan vsekakor lahko skozi leta bodisi razširimo ali zmanjšamo.

Razširitev je mogoča a dopušča zgolj razširitev do parih milimetrov. Prav tako pri zmanjšanju prstana je potreben pregled da ne uničimo drugih detajlov če jih poročni prstan ponuja. Naj bo poroka res vaš dan in dan ko boste v centru pozornosti. Poroko je dobro načrtovati dovolj zgodaj če ste tip človeka, ki imate radi da vse poteka po vaših načrtih in željah. Z bodočim sopotnikom si za poročni dan vzemite dovolj časa za načrtovanje vseh malenkosti. V primeru, da ne veste kje začeti so vam na voljo tudi strokovnjaki tako imenovani organizatorji poroke.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh