sladkorna bolezen

Kaj je sladkorna bolezen?

Sladkorna bolezen je tegoba skoraj vsakega drugega državljana, nekateri imajo to uradno potrjeno, drugi pa imajo le simptome, ki niso potrjeni, za vse pa velja, da je zelo nevarna za življenje. Na tej povezavi si lahko preberete, kaj je sladkorna bolezen in se o njej bolje poučite ter ugotovitve kako jo lahko preprečite ali vsaj omislite. Sladkorna bolezen je tegoba novega časa, kajti preveč imajo hrane, ki temelji na sladkih okusih in jim je dodajan sladkor naknadno, da je vse skupaj še toliko slabše za zdravje.

sladkorna bolezen

Sladkorna bolezen je zelo resna in lahko smrtna bolezen, odvisno je, v katerem stadiju je, če pa jo ne zdravim o, se vredno razvije do te stopnje, da človeku ni več pomoči. Gre za to, da je v krvi preveč sladkorjev, kajti zaradi okvarjene trebušne slinavke ker ne prehaja sladkor v celice ampak je le v krvi, kjer povzroča okvare organov in smrt. Za to smo ljudje krivi sami, ker se premalo gibljemo, ne porabimo sladkorjev in jih preveč uživamo kar velja tudi za maščobe, ki se vse pretvorijo tudi v sladkorje, daje situacija še toliko slabša.

Sladkorna bolezen je dveh tipov, tip a je tisti, ki ga imajo ljudje zaradi okvare trebušne slinavke ki so jo sami povzročili in ti b gre za okvaro pri rojstvu, kjer je mama kriva za otrokovo sladkorno, ker se je pač pregrajevala narobe. Žal večina judi tea ne prizna in ne dela nič na tej bolezni, ki spe se je da pozdraviti. Sladkorna bolezen je ozdravljiva z dieto in ni treba, da jo zdravijo zdravniki s tableti ter inzulinom, to je dokazano le ljudem se ne da delati na prehrani in gibanju, pa se raje udajo v usodo, da to tako pač je. Prišel bo čas, ko bodo ljudje to znanje razumel in nekaj tudi naredili zase.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh