Catering za vašo zabavo

Praznujete rojstni dan, obletnico in si želite imeti zelo okusno posebno pojedino?

Podjetje Drobnič vam ponuja izjemne ponudbe jedi, prostorov, strežbe.

Katering je bogata pogostitev različnih vrst hrane, katero lahko izbirate vi. Na voljo imate različne narezke, prigrizke, finger food,… Ponuja vam celotno reprezentacijo, ki vključuje zadosti hrane in pijače po vaši izbiri in profesionalno strežbo, ki vam hrano in pijačo dostavi na željeno lokacijo.

Če imate željo po celo dnevnem pikniku, si ga lahko razporedite čez cel dan. V ponudbi lahko izberete prigrizke in obložene kruhke, ki so kot nalašč za dopoldansko malico ali kot za sladico. Nato lahko izberete tudi topli catering, ki pa se ga priporoča za kosilo, in izbirate lahko med mnogo odličnimi toplim jedmi, ki bodo potešile vašo lakoto. Ponudba hrane je zares velika, izbirate lahko med obloženimi kruhki, kanapeji, prigrizki, sladicami, mini burgerji, solatami, sadjem in tudi med različnimi vrstami pijač.

katering

V primeru, da želite imeti catering na vaš poročni dan ali na kakšni večji zabavi, in ne želite imeti skrbi tudi s strežbo, vam catering Drobnič poleg najboljše hrane ponuja tudi prijazno strežbo, ki bo poskrbela, da vaša hrana pride do lokacije v pravem času.

Catering Drobnič ima na voljo tudi najem prostorov, katere za vsak dogodek primerno okrasijo, tako da ste lahko brez dodatnih skrbi. Če prostor najamete, Vam vse pripravijo in po vašem končanem druženju tudi pospravijo. Na spletni strani si lahko tudi ogledate, kako prostor izgleda vizualno. Prostor sprejme okoli 40 oseb, ima pa tudi brez žično wi-fi povezavo. Če pa zabava poteka dolgo v noč in je zelo sproščeno, vam ponudijo tudi mikrofon, ker lahko izvajate karaoke, igre…

Podjetje vam je na voljo na naslovu Šentvid pri Stični, seveda pa si lahko vašo rezervacijo zagotovite na telefonski številki 041855430. Hitro pokličite in si rezervirajte catering najboljše hrane za vaše zabave.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh