hitre omake za testenine

Hitre omake za testenine so najboljše omake

Po napornem dnevu, ko pridemo domov si včasih hočemo na hitro nekaj pripravit za kosilo. Radi bi nekaj zdravo pojedli in hitro pripravljeno kosilo. Včasih nam res nič na pamet ne pride in iščemo razne recepte po spletu. Vedno več nas obožuje tudi razne testenine, ampak poleg testenin moramo nekaj imeti, kakšno dobro omako. Recepti za hitre omake za testenine so najboljša rešitev, saj je vse hitro pripravljeno in še domače je vse. Dobijo se razne omake v trgovinah, ki jo lahko samo segrejemo, ampak to ni najbolj zdravo, posebej če več krat na teden hočemo nekaj takega pojesti.

Testenine so italijanska jed, oni so nori na vse vrste testenin. Če pogledamo malo okoli gremo mi za njimi, saj testenine vsi obožujemo. Kot sem že omenila poleg mora bit dobra omaka. Hitre omake za testenine nam omogočajo, da je jed hitro pripravljena. Hitre omake za testenine nam že samo ime povedo, da so hitro narejene. Ne bo v par minutah. Ampak bo hitreje, kot kakšna zakomplicirana jed, ki potrebuje tudi po več ur priprav. Same testenine so zelo hitro kuhane, kakšna omaka poleg pa dodatno eno uro in kosilo je tu.  Na internetu in na spletni strani, ki jo najdete zgoraj imate kar nekaj receptov raznih omak.

hitre omake za testenine

Ko hočete pripravit hitre omake za testenine, si vsaj najprej zamislite kakšno omako bi radi poleg. Po čem naj izstopa oziroma kakšnega okusa naj je ta omaka. Italijani imajo zelo radi baziliko, paradižnik in česen. Če je vam tudi to všeč vam ne bo težko pripravit hitre omake za testenine. Samo to ni edina hitra omaka za testenine. Hitre omake za testenine so tudi iz tune, smetane, sirna omaka, razne omake s pršutom in dodate bučke, znana bolonjska omaka in še bi lahko naštevala. Rabite samo malo domišljije in omaka je lahko hitro narejena.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh