Dom

Kanaleta

Imate probleme, ko pride do velikih nalivov, in voda teče po vašem vrtu ali dvorišču? V trgovini 2PR vam lahko povejo, kje vse vam kanaleta lahko pride prav.

Kanalete in rešetke 2PR so visoko kvalitietne, narejene iz politeilena PE-HD materiala, kateri je 100% reciklat. Na voljo imate vroče cinkane, PE-HD, litoželezne in inox rešetke. Vse kanalete so proizvedene po standardu EN 1433. To pomeni, da so rešetke šle skozi določene klasifikacije, testiranja, terminologijo in označevanje linijskih požiralnikov. Torej je proizvajalec podvržen rednim in zahtevnim kontrolam.

Kanalete 2PR imate na voljo v različnih dimenzijah, širine in višine. Zelo so priporočljive pri nizkih vgradnih višinah, kot so recimo ureditev odvodnjavanja ob bazenih in balkonih, kjer je kamnita podlaga. Na voljo imate tudi izkoristiti garancijo v primeru da pride do poškodobe z kanaletami. Na voljo imate izbirati med opcijo rešetke s asimetrično ali simetrično rego v inox izvedbi. Poleg kanalet, pa tudi poskrbijo za zaključne stene, z iztokom ali slepe, peskolove in revizijske elemente. Redno skrbijo tudi za zalogo v njihovem skladišlu, večjem od 1000 kvadratnih metrov. Že od leta 2001 se ukvarjajo z odvodnajvanju komunalnih in meteornih vod.

Kanalete 2PR so dobre zaradi različne nizke vgradne višine, kar pride prav v primerih, ko imamo malo prostora za vgradnjo in s tem je tudi povezan dodaten izkop materiala, kar predstavlja ogromne dodatne nepotrebne stroške. Naj še enkrat omenimo, da so izdelane po standardu 1433, kar še posebej dokazuje visoko kvaliteto in zadovoljstvo stranke

Trgovina 2PR so zanesljiv in prijazen partner, kateri še posebej poskrbijo, da je stranka zadovoljna z njihovimi storitvami. Prilagodili se bodo vašim željam in potrebam. Torej vse kar boste potrebovali glede kanalet, so oni na vašem mestu. Poskrbili bodo tudi za dostavo in razvoz. Trgovina se nahaja v Ljubljani, bolj natančno v Črnučah. Obiščite jih še danes, ali pa jih kontaktirajte preko telefona ali elektronskega naslova.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh