puljenje zoba

Puljenje zoba doktor1A

Mislim, da nas je kar precej takih, ki se nekako bojimo zobozdravnika. Mogoče ne prav bojimo, ampak imamo nek odpor ali nekaj podobnega. Če bi redno hodili na preglede nas ne bi bilo toliko takšnih, ki imamo nekako slabe zobe ali smo tudi brez kakšnega. Se zgodi, da tako dolgo odlašamo zdravljenja zoba, da na koncu ostanemo brez njega. Ali nam sam odpade ali pa moramo iti na puljenje zoba, kar pa tudi ni prijetno. Se bojite zobozdravnika? Naj vas ni strah, če nočete imeti kakšnih težav, ki vemo da niso prijetne.

Kot sem že zgoraj omenila, lahko pride večkrat do puljenja zoba, ko res vašem zobu ni več pomoči. Puljenje zoba opravi zobozdravnik, ko ugotovi, da mora res to storiti. Kdaj in zakaj to stori je lahko vzrokov več. Eden je sigurno, ko vam zoba ne more več zdraviti, da je res gnil. Lahko da se vam zob odlomi ali maje. Vi sami boste težko ocenili kdaj je to potrebno, zato vse prepustite vašem zobozdravniku in se bo on odločila za puljenje zoba. Samo puljenje ni boleče, saj boste pred samim posegom dobili injekcijo, da ne boste čutili bolečine.

puljenje zoba

Puljenje zoba je kar ne prijetno slišati. Ampak ne se bati, saj ne boste čutili bolečine, lahko vas malo edino zaboli sama injekcija. Del okoli zoba bo postalo mrtvo, če lahko tako rečemo in zato bo potem vse brez bolečin. Mislim, da je že marsikateri to občutil in ostal brez kakšnega zoba. Zato je boljše, da hodimo redno na preglede, da se nam to ne bo zgodilo. Saj takrat naša samozavest pade in nismo več tako srečni. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj lahko si ogromno preberete o samem puljenju in zdravljenju zob. Lahko jih pokličete in vprašate, če se lahko naročite za pregled. Mogoče se boste na tak način rešili kakšnem puljenju.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh