Razkužilo za roke

V današnjem času je zelo pomembno, da poskrbimo za svoje zdravje, da se držimo navodil in skrbimo za razkuževanje rok. Najbolj pomembno je naše zdravje, zato res pazite na sebe ter uporabljajte razkužilo za roke tam kjer je nastavljeno. Ne nastavljajo danes zaman razkužila ampak gledajo, da bomo ostali zdravi in da bomo ubili te bakterije, ki so povsod. Razkužilo je z namenom, da ubije vse bakterije, ki se nabirajo tam, kjer mi prijemamo. Nekaj o razkužilih si lahko preberete tudi na tej strani https://www.pentiv.si/izdelek/razkuzilo-za-roke-in-povrsine-butters-5-l/ in si ga tudi naročite.

razkužilo za roke

Razkužilo so nekateri že prej uporabljali za čiščenje kakšnih površin. Zato to ni danes nič novega, tudi prodaja se po trgovinah kar že precej časa. Razkužilo za roke sem jaz tudi vedno uporabljala že prej, posebej ko sem šla kje na stranišče na javnem prostoru. Vemo, da so včasih res ne preveč čista in takrat sem res raje vzela razkužilo za roke, kot prijemala za vse drugo. Danes pa je taki čas, ki ga imamo povsod nastavljenega, v vsaki trgovini, restavraciji, glavnem povsod. O tem ne bomo sedaj govorili in pisali, kako nekaterim to ne ustreza in jim kvari kožo. Jaz mislim, da če bi škodilo naši koži se ga ne bi smelo prodajat. Je pa res, da nekateri mešajo v njega vse drugo, samo da nekako privarčujejo.

Razkužilo za roke mora vsebovati etanol, da je res tisto pravo razkužilo in da je namenjeno za roke in prav tako prostore oziroma površine. Ne mešat v njega vodo in še ne vem kakšne druge reči, če hočete, da razkužilo za roke učinkuje pravemu namenu. Če imate kakšno dejavnost se vam ga splača kupit v večji količini, kot v majhnih steklenicah. Za sebe lahko kupite in imate vedno s sabo. Nikoli ne veste, če je kje nastavljeno ali ne prav pa vam bo vedno prišlo.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh