butični hotel

Butični hotel, ki vas ne bo pustil ravnodušnih

Če se odpravljate v Dolenjske Toplice in bi radi doživeli polnost narave, kulinarike in se sproščali v objemu mira in spokoja, potem je butični hotel Ošterija Herbelier (https://ostarija-herbelier.si/buticni-hotel/) pravi naslov za vas. Sem zalo radi zaidejo gostje, ki si želijo nekoliko bolj osebnega pristopa in domačne gostoljubnosti, ki je v velikih hotelskih kompleksih niso deležni. V Ošteriji Herbelier se namreč vsakemu gostu posebej posvetijo in mu tako pričarajo nepozabno doživetje. Razvajajo vas z vrhunsko kulinariko, na voljo pa so vam tudi številni sprostitveni in doživljajski paketi, ki so odgovorni za ustvarjanje najlepših počitniških spominov.

Butični hotel, ki ga je navdihnila narava

Rdeča nit hotela Ošterija Herbelier so zelišča. Le ta na obronkih čistih kočevskih gozdov nabirajo kar sami, nato pa jih vključujejo v kulinarične dobrote, z njimi pa prebudijo skrite čute v prijetno in sodobno urejenih apartmajih. Vsaka od dvanajstih butičnih sobic je obogatena z enim od avtohtonih zelišč – vi pa si lahko izberete tisto, v kateri se kar najbolje počutite. Si predstavljate, da si lahko popolnoma sami izberete tudi vzglavnik? Ne? Prav to vam nudi butični hotel Herbelier.

Vsako jutro vas bo pričakal tudi okusen zajtrk, ki vas bo napolnil z energijo, ki jo boste potrebovali čez dan. Več kot navdušili vas bodo unikatno zasnovani programi doživetij. Le ta so posebej prilagojena ljudem različnih želja in pričakovanj, prikrajšani pa ne bodo niti otroci. Izbirate lahko med wellness razvajanjem, vrhunskim kulinaričnim popotovanjem, smučarskim oddihom, pohodništvom in programom za najmlajše. Skozi zabavne dogodivščine boste izvedeli marsikaj novega, se dodobra odpočili, predvsem pa preživeli kakovosten čas s svojimi najbližjimi.

Butični hotel se ponaša predvsem z individualnim pristopom do gosta in čarobno atmosfero, ki prevzame prav vsakega obiskovalca tega čudovitega kraja. V svetu, ko vsi hitimo in se ženemo za visoko postavljenimi cilji, pa so trenutki miru prava dragocenost. Predvsem naj bo vaš prosti čas preživet kakovostno in na način, da lahko s svojimi najdražjimi počnete tisto, kar vas veseli. Zato ne odlašajte in svojo boljšo polovico povabite na romantično vikend razvajanje v dvoje. Ali pa svoji družini pripravite pravo presenečenje. Zapomnite si, da si je vredno vzeti čas in ustvariti spomine, ki se jih boste še dolgo z nasmehom priklicali v misli.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh