Tečaj italijanščine

Preizkusite tečaj italijanščine po metodi Superlearning Karnion, pri katerem se boste lahko zelo hitro naučili italijanščine. Tečaj italijanščine pri Karnionu je najboljši način za učinkovito osvajanje besednega zaklada in tvorjenja stavkov v italijanskem jeziku.

tecaj-italijanscine-italijanscina

 

V svetu je že 25 let dobro znana metoda učenja jezikov, ki na eni strani vključuje poslušanje v alfa stanju, ko si besede, ki jih slišimo, zapomnimo štirikrat hitreje kot pri običajnem učenju. Na drugi strani pa ta metoda vključuje še individualne pogovore s profesorjem. Tečaj italijanščine pri Karnionu tako poteka v kombinaciji poslušanja oziroma absorbiranja vsebin v alfa stanju in individualnih pogovorov z govorcem italijanskega jezika. S poslušanjem pridobivate besedni zaklad, ki ga potem med pogovorom lahko že aktivno uporabljate. Tudi kot otroci se maternega jezika učimo na podoben način, s poslušanjem svojih staršev oziroma drugih odraslih. Takšen način je naravnejši način učenja jezikov.

Tečaj italijanščine po Superlearning metodi je najučinkovitejši, če se italijanščine učite najmanj štiri ure dnevno. Za začetnike je priporočljiv vsaj 40-urni jezikovni trening. Preden začnete s treningom, boste pri Karnionu najprej opravili nekaj brezplačnih testov, kjer bodo vaše trenutno znanje italijanščine testirali po veljavnih evropskih kriterijih znanja tujih jezikov ter glede na rezultate uvrstili po ocenjevalni lestvici od A1 do C2. Pri tovrstnih testih se ocenjujejo štiri različne kategorije: govorjenje, pisanje, razumevanje in branje. Ko vas uvrstijo v okvirno stopnjo, vam bodo pripravili program, ki bo prilagojen samo vam in glede na to določili, kako bo potekal vaš tečaj italijanščine.

Če italijanščino že uporabljate na pogovorni ravni, a pri tem še vedno delate nekaj osnovnih napak, potem bodo vaši mentorji poskrbeli, da boste te napake odpravili in kasneje nadaljevali na zahtevnejši ravni. Te možnosti vam klasične jezikovne šole ne morejo ponuditi, saj bo vaš tečaj italijanščine prilagojen glede na vaše trenutno znanje, razvoj jezikovnih sposobnosti pa je ravno tako prirejen tako, da ustreza vašim željam in zmožnostim.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh