Zobne luske, da bodo vaši zobje beli, kot sneg

Mislim, da nas je ogromno takih, ki se obremenjujemo z rumenimi zobmi. Rešitev je beljenje zob ali zobne luske. O zobnih luskah si lahko preberete na spletni strani Doktor1A, nekaj podrobnosti pa bomo tudi tukaj omenili. To ni boleč poseg, luske so izdelane iz porcelana. So res bele barve, tako, da vam bi marsikdo zavidal, kako so vaši zobje snežno beli. Saj to si vsak želi, da bi imel bele zobe, kot igralci. Samo za to moramo malo poseči v žep in se nam lahko želja uresniči. Če si res to želite hitro se naročite pri Doktor1a.

Zakaj se naši zobje obarvajo rumeno? Tukaj je lahko kar nekaj vzrokov. Kot prvo je tukaj kajenje, tudi ne redna higiena zob, lahko pa je kriva tudi kakšna bolezen ali tablete, ki jih uživate. Zobne luske lahko to težavo odpravijo, saj se lepo namestijo na vaše zobe. Saj že ime nam pove, da so luske in res tudi tako izgledajo. Za njih se določajo tisti, ki ne morejo več gledat svojih zob, ki so bolj ali manj rumene ali rjave barve. Za zobne luske se lahko odločite tudi takrat, če so vaši zobje malo razmaknjeni med sabo.

zobne luske

Preden se zobozdravnik odloči, da vam naredi zobne luske vas bo pregledal. Niso vsi pacienti primerni, zato je pregled nujna stvar. Če bo ugotovil, da ste primerni vam bo opisal celoten postopek od začetka in da vam namesti. Mora vam vzeti odtis, da vam lahko naredijo luske za vaše zobe. Če bo potrebno vam zobe tudi pobrusi in dobite nadomestne luske. Zobne luske naredijo v zobotehničnem laboratoriju. Ko bo vse pripravljeno, vas bodo poklicali, da vam luske namestijo na vaše zobe. Če mislite, da bi jih potrebovali tudi vi, obiščite vašega zobozdravnika in ga vprašajte. Mislim, da je on pravi naslov, če ste primerni, prav tako za ceno in vse ostalo kar vas zanima.

Rate this post
Prispevki ustvarjeni 216

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh